dinsdag, 17. februari 2009 - 9:38

Familie Lekkerweg gekozen in Leeuwarden

Leeuwarden

Afgelopen zaterdag werd de Familie Lekkerweg gekozen in Leeuwarden. Dit naar aanleiding van de gezamenlijke campagne van Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen, de Recron, Koninklijke Horeca Nederland en de VVV. Door deze actie willen ze de binnenlandse vakanties promoten.

Honderden gezinnen hebben zich aangemeld om Nederland te promoten als vakantieland. Drie finalisten zijn gekozen en streden zaterdag om de titel Familie Lekkerweg. Eén van deze gezinnen mag een halfjaar gratis verschillende uitstapjes maken in Nederland.

Omdat Fryslân Marketing de eersten waren die meededen aan de campagne, werd de finale in Leeuwarden gespeeld. De drie families hebben van hun toeristische gebeurtenissen een filmpje gemaakt en moesten deze aan de jury, bestaande uit John Williams en Floortje Dessing en NBTC-directeur Jos Vranken, presenteren. Uiteindelijk mocht de familie Van Daal uit Gemert, zich uitroepen tot de Familie Lekkerweg. Zij zullen door middel van blogs en filmpjes op de website iedereen op de hoogte houden van hun gebeurtenissen.
Provincie:
Tag(s):