donderdag, 18. juni 2009 - 16:31

FC Emmen legt Sjors Paridaans voor twee seizoenen vast

Emmen

FC Emmen heeft de 23-jarige centrale verdediger Sjors Paridaans voor twee seizoenen vastgelegd. De uit Veldhoven afkomstige linkspoot speelde het afgelopen seizoen bij FC Eindhoven waar hij 36 van de 38 mogelijke duels van de eerste tot en met de laatste minuut uit speelde. Hij scoorde daarin vier keer waarvan twee uit strafschoppen

Sjors Paridaans is als voetballer opgegroeid bij stadgenoot PSV waar hij vanaf de D'tjes de hele jeugdopleiding tot en met de beloften heeft doolopen. Hij was aanvoerder van de beloften en jeugdinternational maar dat was niet voldoende om tot de eerste selectie van de veelvoudige landskampioen door te dringen. Drie seizoenen geleden verkoos hij daarom zijn loopbaan bij Fortuna Sittard voort te zetten. Achteraf was dat een verkeerde keuze. ‘Sportief is het daar helemaal misgelopen’, weet hij nu.

Halverwege het seizoen 2007/08 werd hij naar FC Eindhoven getransfereerd en daar kwam zijn loopbaan weer op de rails. In het afgelopen seizoen was hij een constante factor in de Eindhovense achterste lijn. Ondanks dat hij nog een contract voor het volgende seizoen had mocht hij toch transfersomvrij naar een andere club uit kijken. FC Den Bosch toonde belangstelling maar het werd FC Emmen. ‘Ik had het bij FC Eindhoven reuze naar mijn zin, maar wil nu een volgende stap maken’.
Provincie:
Tag(s):