dinsdag, 21. april 2009 - 21:00

Feest van Man bijt hond in Tiendeveen

Tiendeveen

Locoburgemeester Wietze van der Zwaag van Hoogeveen verwelkomt zaterdag 25 april Man bijt hond in Tiendeveen. Het NCRV-programma Man bijt Hond bestaat 10 jaar en reist van de plaats Nummer een, in Zeeland, naar Tiendeveen.

Vrijdag 24 en zaterdag 25 april rijdt er een bus door Nederland die fans en prominente personen uit tien jaar Man bijt hond oppikt en meeneemt naar Tiendeveen. Het tiende seizoen Man bijt hond wordt dan afgesloten met een groot feest op de parkeerplaats van VV Tiendeveen aan de Molenweg.

Voorafgaand aan het binnenrijden van de bus in Tiendeveen verzorgt Hoogevener van het jaar René Karst om 15.00 uur een optreden. Verwacht wordt dat rond 16.15 uur de bus in Tiendeveen aankomt. Man bijt hond bekendheid Lammert Grofsmid treedt daarna op en de Wilhelmina fanfare uit Hoogeveen houdt een optocht door het dorp. Na afloop is er live muziek. De festiviteiten duren tot in de avonduren.

Op vrijdag 8 mei sluit Man bijt hond het jubileum af met een dubbele uitzending. Deze aflevering begint om 18.30 uur. Een groot onderdeel van deze uitzending is de bus die uiteindelijk aankomt in Tiendeveen. De kijkers bepalen onderweg zelf welke stops zij maken en wie zij onderweg ontmoeten.
Provincie:
Tag(s):