woensdag, 8. april 2009 - 11:51

Feestelijke heropening De Basis

Mussel

Burgemeester Jur Stavast zal op vrijdag 24 april het gloednieuwe logo van gereformeerde basisschool De Basis in Mussel onthullen. Dit doet hij tijdens de feestelijke heropening van de school. Ook worden er deze dag een open huis en kinderrommelmarkt gehouden.

Gereformeerde basisschool De Basis onderging afgelopen jaar een aanzienlijke facelift. Zo is het schoolgebouw aan de Lindelaan 15 in Mussel van binnen en van buiten in frisse kleuren geschilderd, zijn er nieuwe parkeerplaatsen aangelegd, werd er een nieuw klimtoestel gebouwd op het geheel vernieuwde plein met nieuw, veilig hekwerk en werd het handvaardigheidlokaal geheel verbouwd.

Dankzij herinrichting kreeg de hal een opener uitstraling. In de hal werden bovendien nieuwe werkplekken ingericht. Verder werden de sanitaire voorzieningen geheel vernieuwd. Dankzij het kappen van de hoge coniferen langs de Lindelaan is de school vanaf straat nu beter zichtbaar.

Ter gelegenheid van de heropening en om iedereen in de gelegenheid te stellen eens geheel vrijblijvend kennis te maken met de school, houdt gereformeerde basisschool De Basis op vrijdag 24 april van 16.00 uur tot 20.00 uur open huis. Alle lokalen zijn dan voor het publiek geopend en alle leerkrachten zijn aanwezig op de belangstellenden tekst en uitleg te geven.
Provincie:
Tag(s):