vrijdag, 6. maart 2009 - 9:10

Fiat geeft speciale 500 kado aan 50 jarige Barbie

Ter ere van haar vijftigste verjaardag krijgt Barbie® een speciaal voor haar ontworpen Fiat 500 kado. Tijdens haar verjaardagsfeest op 9 maart in Milaan, wordt de auto officieel aan de meest bekende modepop ter wereld overhandigd. De auto is het resultaat van een samenwerking tussen Fiat Centro Stile en Mattel.

De hippe en opvallend roze Fiat 500 is even modieus als charmant als Barbie® zelf. De zachte stof waarmee de stoelen zijn bekleed is van Alcantara® en is met zilver gelamineerd. De vloermatten zijn voorzien van natuurlijk zijde en in het handschoenenkastje liggen lip-glosses in verschillende fonkelende kleuren. Om de make up goed te kunnen aanbrengen, is de spiegel in de zonneklep voorzien van LED-verlichting. Om het geheel compleet te maken, is de auto versierd met kristallen glinsters. Zelfs de antenne!

De nieuwste Fiat 500 show car maakt 9 maart om 18.30 uur zijn eerste publieke optreden wanneer hij door de straten van het ‘fashion district’ in Milaan rijdt. Barbie® wordt natuurlijk gereden door haar eigen Ken. Eenmaal op plaats van bestemming aangekomen, kan Barbie® paraderen over de roze loper die voor de ingang van het warenhuis ‘La Rinascente’ aan Piazza Duomo ligt.
Categorie:
Tag(s):