maandag, 25. mei 2009 - 13:49

Fietsen Ohne Grenzen opnieuw een succes

Coevorden

Zaterdagmiddag om 5 uur is het driedaagse fietsevenement in Emlichheim onder grote belangstelling afgesloten door de locoburgemeester van Emlichheim en de wethouder voor sportzaken van Coevorden. Beide gemeentevertegenwoordigers onderstrepen het belang van dit evenement voor de regio en zijn verheugd dat dit evenement opnieuw meer deelnemers heeft getrokken dan voorgaande jaren.

Dagelijks zijn er ruim duizend deelnemers gestart op de drie verschillende routes. Totaal hebben naar verwachting ruim 1200 deelnemers zich ingeschreven voor één, twee of drie dagen.

De organisatie heeft met enthousiasme geconstateerd dat bij de controleposten op de route door plaatselijke activiteitengroepen op allerlei manieren vorm is gegeven aan het thema van dit evenement “kunst� en ook de ateliers en horecabedrijven aan de route hebben ervoor gezorgd dat de deelnemers goed werden ontvangen. De reacties van de deelnemers op dit evenement is dan ook bijzonder positief. Zij roemen de organisatie, de gastvrijheid en gemoedelijkheid, en vooral ook de prachtige routes die weer totaal anders waren dan de vorige jaren. Uiteraard waren de mini ganzenhoedster en mis ganzenhoedster aanwezig om de deelnemers van Fietsen ohne Grenzen te verwelkomen in de stad Coevorden.

Fietsen ohne Grenzen ontwikkelt zich steeds meer tot een belangrijke promotieactiviteit om het toerisme in de grensstreek te stimuleren. Dit evenement is nadrukkelijk aanwezig geweest in het centrum van Coevorden en Emlichheim en heeft gezorgd voor volle terrassen en drukte in de winkels.
Provincie:
Tag(s):