maandag, 13. april 2009 - 15:07

Fietser in de rug gestoken door scooterrijders

Hengelo

Een 18-jarige Hengeloër werd op 12 april rond 01.00 uur in zijn rug gestoken toen hij over de Bornsestraat nabij de Beukweg fietste. De 18-jarige werd zonder enige aanleiding met een scherp voorwerp in zijn rug gestoken door twee mannen op een scooter. Hij liep daardoor letsel aan zijn rug op.

De daders waren twee mannen, beiden Turks of Marokkaans uiterlijk, tussen de 16 en 18 jaar, eentje met zeer kortgeschoren haar en eentje met zwart golvend haar (matje). Zij reden op een oudere rood of oranje scooter. Zij reden na de steekpartij door in de richting Borne.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Met name de personen die kort voor en kort na de steekpartij door het slachtoffer zijn gezien. Het gaat dan om twee waarschijnlijk Nederlandse jongens die op een scooter op de Beukweg reden en twee jongens die ter hoogte van Van der Poel stonden toen het slachtoffer langs fietste en een man op een fiets met een donkerblauwe trui aan die voor het slachtoffer op de Bornsestraat reed, op het moment dat hij gestoken werd.

De politie verzoekt deze mensen zich in verbinding te stellen met de politie in Hengelo op 0900-8844, omdat zij mogelijk meer informatie hebben over de daders op de rood/oranje scooter.

Afgelopen donderdag werd een eveneens 18-jarige man uit Hengelo in zijn been gestoken toen hij over de Achterhoeksedwarsweg richting van de Hengelose Es reed.
Provincie:
Tag(s):