donderdag, 11. juni 2009 - 22:00

Finalisten X-Factor openen TT Kermis

Assen

X-Factorster Roan opent zaterdag 20 juni de TT Kermis op het Veemarktterrein in Assen. De uit Assen afkomstige Roan stond in de halve finale van de X-Factor. Samen met burgemeester Sicko Heldoorn geeft hij om 14.00 uur het startsein voor een spectaculaire TT kermis. Na zijn optreden signeert hij voetballen die vervolgens het publiek in geschopt worden. Om 15.00 uur betreden winnares van The X-Factor Lisa en Rachel het podium.

De TT Kermis 2009 is grootster en spectaculairder dan ooit! Nieuw dit jaar zijn de Dominator en een 60 meter hoog reuzenrad. Beide attracties nemen het publiek mee de lucht in, waarbij de een nog spectaculairder dan de ander. Daarnaast is er op de kermis een horecaplein gecreëerd met een fantastische nieuwe poffertjeskraam. Op zaterdag 20 en woensdag 24 juni rijdt er een gratis treintje tussen het Veemarktterrein en de stad.

Woensdag 24 juni is het kindermiddag op de kermis. De mascotte van de Nederlandse kermis; KB de Kermisbeer is deze middag vanaf 14.00 uur op de Asser kermis. Om 16.00 uur komen ‘De Vrolijke Kabouters’ langs. Zij delen spekjes en ander snoepgoed uit.
Provincie:
Tag(s):