donderdag, 19. februari 2009 - 14:07

Flanderijn breidt flink uit, ook in Almere

Almere

Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn breidt haar landelijke kantorennetwerk in één keer flink uit met nieuwe kantoren in Den Haag en Almere. Het totaal aantal regionaal en landelijk opererende kantoren van het bedrijf komt daarmee uit op 13.

Het Haagse kantoor start met 6 medewerkers en opereert onder de naam Flanderijn en Bakhuis. Vanuit het kantoor Flanderijn en Bronsvoort in Almere wil het van origine Rotterdamse bedrijf binnen korte tijd een toonaangevende rol spelen in de gehele Flevopolder.

Directielid Michel van Leeuwen ziet volop kansen in beide regio’s: “Almere kent een enorme groei en met de geplande verbreding van de A6 zullen de komende jaren steeds meer bedrijven zich vestigen in de Flevopolder. We willen hier dan ook goed geworteld zijn als die groei daadwerkelijk doorzet�.

Het kantoor in Den Haag neemt een deel van de werkzaamheden over van de vestigingen in Gouda en Rotterdam. Van Leeuwen: “Den Haag kent naast een enorme bedrijvigheid en aanwezigheid van de hoofdkantoren van onze bestaande klanten ook een sterke sociaal-maatschappelijke schuldenproblematiek. Die vraagt steeds nadrukkelijk om een verantwoorde lokaal en regionaal verankerde incassobenadering en wij hebben bijvoorbeeld in Rotterdam bewezen daar sterk in te zijn.�

Beide kantoren zijn integraal onderdeel van de landelijk opererende Flanderijn incasso- en gerechtsdeurwaarderorganisatie met 13 kantoren door heel Nederland. Bij Flanderijn werken inmiddels meer dan 430 medewerkers.
Provincie:
Tag(s):