zaterdag, 4. juli 2009 - 16:26

Flirten tussen de dieren

Amsterdam

In de maanden juni, juli en augustus is Artis elke zaterdagavond geopend tot zonsondergang. Zaterdagavond 4 juli staat Artis geheel in het teken van de singles. Wat is er nou romantischer dan de liefde van je leven te ontmoeten, terwijl op de achtergrond de gibbons zingen en de flamingo´s nieuwsgierig toekijken?

Als je niet helemaal precies weet hoe je moet flirten, kun je altijd nog naar de dieren kijken ter inspiratie. Zo inspireren de zwoele rozengeuren van de Hollandse tuin de pauw om zijn fraaie pauwenstaart vol op te zetten om de hennen te lokken.

Chimpansee Margo flirt met haar opgezwollen achterwerk opzichtig naar alle chimpanseemannen. Uit de Fazanterie klinkt doorlopend een diep gebrom waarmee de hoornraaf zijn jeugdige partner verleidt. En als de Japanse makaken opgewonden raken krijgen ze een extra rood gezicht.

Voor elke single die deze avond naar Artis komt, is er een Artis de Partis button beschikbaar om te laten zien dat hij of zij open staat voor een ontmoeting.

Om het flirten wat te vergemakkelijken zijn er ook nog salsa- en flirtworkshops en speciale avondrondleidingen. Speelman & Speelman zorgen voor een passende muzikale omlijsting. Ze stonden al in het voorprogramma van De Dijk in Ahoy en een week geleden stonden ze nog op het Oerol festival.
Provincie:
Tag(s):