maandag, 4. mei 2009 - 17:43

Fries vermist in Italië

De 63-jarige Wicher Heerma uit Nes (gemeente Dongeradeel) is zondag 26 april vermist geraakt in Italië. Heerma was samen met vrienden in zijn camper op reis in Italië. Toen de twee campers achter elkaar aanreden raakten zij elkaar in de omgeving van Pompï kwijt. De vrienden van Heerma hebben de lokale politie van het Italiaanse stadje Formia ingeschakeld. Wicher Heerma is inmiddels als vermist opgegeven.

Sinds 26 april hebben er geen transacties bij betaalautomaten, winkels en tankstations plaatsgevonden. Opvallend is, dat er drie dagen voor de vermissing werd ingebroken in de witte Fiat Burstner camper. Een laptop en een mobiele telefoon werden weggenomen. De heer Heerma heeft nog wel een nieuwe telefoon gekocht maar het nummer hiervan is niet bekend bij de familie.

Opvallend is de achterzijde van camper waar een woestijn met palmbomen en kamelen staat afgebeeld. Ook op de linker achterzijde is een landschap afgebeeld. Het kenteken van de camper is 73-BS-NN. Mocht u informatie hebben rondom de verdwijning van Wicher Heerma, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):