woensdag, 29. juli 2009 - 20:42

Frontale aanrijding N381 bij Beilen

Beilen

Op de N381 (Twee Provincienweg - ter hoogte van hm.paal 67.3) zijn woensdagmiddag twee personenauto’s frontaal op elkaar gereden. Daarbij raakte een alleen in haar auto zittende bestuurster, komende uit de richting van Beilen en rijdende in de richting van Emmen, zwaar gewond. De vrouw moest door traumaheli-, ambulance- en brandweerhulpverleners uit haar auto bevrijd worden. Daarin zat ze bekneld.

In de uit tegengestelde richting komende personenauto zat een familie bestaande uit vader, moeder en twee kinderen (kleuters). Hun auto raakte na de aanrijding een achter de vrouw rijdende personenauto en belandde daarna in de naast de rijbaan gelegen Beilerstroom. Het gezin moest met onbekend letsel overgebracht worden naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen.

Een in een derde auto zittend echtpaar kwam met de schrik vrij. Een vierde auto reed over de brokstukken waardoor er schade aan deze auto ontstond. Ten tijde van het maken van dit persbericht waren de gegevens van de betrokkenen nog niet bij de persvoorlichter bekend. Deze zullen donderdagmorgen in het persbericht verwerkt worden.

De rijbaan van de N381 was gedurende drie en half uur afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
Provincie:
Tag(s):