maandag, 19. oktober 2009 - 14:15

Gabri wil 2009 snel vergeten

Amsterdam

(Elfvoetbal) Tegen Willem II maakte Gabri zijn rentree bij Ajax na maanden blessureleed. De Spanjaard vindt het genoeg, al die pijntjes en blessures. "Het was een jaar om snel te vergeten."

De Amsterdamse supporters waren blij Gabri weer binnen de lijnen te zien getuige het applaus dat de Spanjaard kreeg. "Het afgelopen jaar was een jaar om snel te vergeten. De supporters weten dat ook. Daarom denk ik dat ze een warm applaus voor mij overhadden. Dat deed me heel goed. Net zoals het me ook goed deed dat Martin Jol me liet invallen. Ik zat pas voor de eerste keer bij de selectie en ik had slechts een uurtje meegespeeld bij Jong Ajax", tekent het Parool op uit de mond van de middenvelder.

Het laatste optreden van Gabri was op 26 februari 2009. Thomas Vermaelen, Oleguer en Rasmus Lindgren speelden onder andere met hem in de basis. Vermaelen vertrok naar Arsenal, Oleguer en Lindgren komen niet meer in de plannen voor. De nieuwste aanwinsten; Demy de Zeeuw en Marko Pantelic wel. "Het voelde zaterdag een beetje als een debuut. Veel was nou", aldus de oud-speler van FC Barcelona.

Gedurende de blessure van Gabri heeft De Zeeuw zich ontpopt tot een vaste waarde op het middenveld van Ajax, net als Eyong Enoh. Jol ziet echter wel toekomst voor de Spaanse speler in Amsterdam. "Hij kan voor ons een belangrijke speler zijn.
Categorie:
Tag(s):