vrijdag, 6. februari 2009 - 14:03

Gefrustreerde fans verstoren Ajax-training

(Elfvoetbal) Boze Ajax-supporters hebben vrijdagochtend de training van hun club vesrtoord. Zo'n dertig gefrustreerde fans liepen het trainingsveld op en eisten een gesprek met de spelersgroep.

De Ajax-spelers kregen tijdens hun wandeling richting het trainingsveld allerlei verwensingen naar hun hoofd geslingerd. Met Urby Emanuelson en assistent-trainer Rob Witschge sprak hoofdtrainer Marco van Basten (foto) de boze meute zo’n tien minuten toe.

Korte tijd later drongen de fans het trainingsveld op en eisten opnieuw een gesprek met Van Basten en de spelers. De boze supporters verweten de spelers gebrek aan inzet en clubliefde. Namens de spelersgroep meldde Emanuelson zich uiteindelijk bij de fans. Na tien minuten verlieten de supporters het trainingsveld.

Ajax lijkt de strijd om de landstitel opnieuw te gaan verliezen. De Amsterdammers verloren in de tweede seizoenshelft van FC Groningen en sc Heerenveen en speelden afgelopen dinsdag moeizaam gelijk tegen Heracles Almelo, nota bene in eigen huis. De achterstand met koploper AZ bedraagt momenteel elf punten. Dit tot ongenoegen van de supporters, die de bui alweer voelen hangen.
Categorie:
Tag(s):