donderdag, 20. augustus 2009 - 15:29

Geld besparen met laser kachel op bio-brandstof

Amsterdam

Als het najaar weer is begonnen gaan we meer tijd binnenshuis doorbrengen. De dagen worden korter en de temperatuur daalt. Vooral ’s avonds kan het in huis knap kil worden en is de verleiding om de energie-intensieve centrale verwarming aan te zetten groot. Voor het verwarmen van bijvoorbeeld de woonkamer gedurende een paar uurtjes is een centrale verwarming bijzonder inefficiënt en daarmee onnodig duur.

Zibro is een krachtige, geldbesparende en verplaatsbare laserkachel waarmee je gericht kunt (bij)verwarmen. Uiteraard zijn de kachels ook ideaal voor grote ruimten zonder centrale verwarming.

De nieuwste vinding van Zibro is de geldbesparende bewegingssensor die er voor zorgt dat de kachel niet onnodig blijft branden als er niemand in de ruimte is. In combinatie met een nieuwe spaarstandfunctie zorgt deze sensor voor een extra energiebesparing van 19%.

Door uitsluitend een bepaalde ruimte te verwarmen, in plaats van het hele huis, kun je al gauw honderden euro's per jaar besparen. Zibro levert voor haar mobiele kachels hoogefficiënte, geurarme brandstoffen waaronder een milieuvriendelijke bio-brandstof. Deze bio-brandstof is grotendeels samengesteld op basis van plantaardige bestanddelen en daarmee wordt het milieu gespaard.
Categorie:
Tag(s):