vrijdag, 20. februari 2009 - 9:30

Geld terug bij slecht weer op de camping

Lith

Recreatiecomplex de Lithse Ham geeft huurgeld terug bij teveel regen in de zomer 2009. Teveel campinggasten zijn de laatste jaren teleurgesteld door het slechte weer. Wij hebben dan ook besloten om seizoenplaats huurders (maart09 t/m okt.09) op onze camping 50% van hun stageld terug te betalen indien de gemiddelde neerslag méér is dan het 15-jarig gemiddelde, gemeten bij het weerstation Oss van het KNMI. Voor deze verzekering wordt géén kosten in rekening gebracht.

Recreatiecomplex de Lithse Ham in Lith aan de Maas biedt als eerste en enige een slechtweer verzekering bij een seizoenplaats voor tent en/of caravan.

"We zien al aankomen dat velen tijdens deze kredietcrisis in Nederland op vakantie willen. Een seizoensplaats met de tent of caravan op de camping is dan een aantrekkelijk alternatief, want daar kun je ook in je vrije weekend naar toe. Maar ja, dat weer hier.. Vandaar dus dat wij aan iedereen die aan het eind van het seizoen vanwege slecht weer te weinig van de seizoensplaats heeft kunnen genieten de helft van het geld terug storten," zegt account manager Herman Wehkamp.
Categorie:
Tag(s):