dinsdag, 27. januari 2009 - 9:33

Geld vormt struikelblok in komst Beenhakker

(Elfvoetbal) Feyenoord is naarstig op zoek naar geld om Leo Beenhakker als tussenpaus naar Rotterdam te halen. De precaire financiële situatie van de Stadionclub vormt een serieus obstakel voor de hereniging van Beenhakker met zijn grote liefde.

Belangrijkste struikelblok vormt het eventuele salaris van de gelouterde coach, omdat deze niet is opgenomen in de begroting. Dit meldt Telesport. Een tussentijds vertrek bij de Poolse bond, waar Beenhakker actief is als bondscoach, vormt financieel geen obstakel. In het contract dat 'Don Leo' heeft met de nationale bond van Polen zijn afspraken gemaakt over een tussentijds vertrek.

Beenhakker is bij Feyenoord dé gewenste kandidaat om het seizoen als eindverantwoordelijke af te maken. Hij moet in Rotterdam-Zuid, waar hij in zijn eerste periode de club kampioen maakte, de weg plaveien voor de komst van Mario Been. De NEC-coach is de voornaamste kandidaat om Feyenoord het nieuwe seizoen te leiden. Beenhakker zou daarna doorschuiven als technisch directeur.

De geboren Rotterdammer heeft eerder aangegeven open te staan voor een nieuw avontuur bij zijn 'cluppie', maar wil zich op dit moment volledig richten op zijn werk als bondscoach van Polen. "Over twee weken spelen we twee belangrijke interlands en tot die tijd wil ik niks meer horen over Feyenoord."
Categorie:
Tag(s):