maandag, 3. augustus 2009 - 15:21

Gelre ziekenhuizen tijdelijk slecht bereikbaar

Apeldoorn

Van 10 tot 20 augustus krijgt verkeer naar Gelre ziekenhuizen te maken met omleidingsroutes. In die periode wordt het asfalt op de Laan van Westenenk vervangen. Tussen de Aluminiumweg en de Albert Schweitzerlaan is de weg geheel afgesloten voor verkeer.

Van 17 tot en met 20 augustus wordt bovendien het deel tussen de Albert Schweitzerlaan en Arnhemseweg aangepakt. Deze werkzaamheden zijn alleen ’s nachts tussen 21.00 en 06.00 uur. Fietsers kunnen gewoon gebruik blijven maken van het fietspad. Ook ambulances en andere hulpdiensten houden in geval van spoed doorgang. In overige gevallen wordt het ziekenhuis via onderstaande omleidingen bereikt.

Vanuit Apeldoorn-West (Orden, Berg en Bos)

OMLEIDING 4
Vanaf de Laan van Westenenk geldt omleiding 4 naar het ziekenhuis. Omleiding via de Ugchelseweg en de Molecatenlaan.

Uit Apeldoorn-Centrum
OMLEIDING 2
Vanaf de Arnhemseweg geldt omleiding 2 naar het ziekenhuis. Omleiding via de Arnhemseweg en de Laan van Westenenk.

Uit de richting Apeldoorn-Oost (De Maten)
OMLEIDING 2
Vanaf de Ravenweg naar de kruising met de Arnhemseweg. Vanaf hier geldt omleiding 2 naar het ziekenhuis. Omleiding via de Arnhemseweg en de Laan van Westenenk.

Uit de richting Apeldoorn-Zuid, Beekbergen
Normale route naar het ziekenhuis aanhouden. Behalve in de nachten van 17 tot en met 20 augustus. Dan geldt omleiding 2 via de Arnhemseweg, Engelanderweg en Het Herenhul.

Grotere omleiding in de nachten van 17 tot en met 20 augustus:
In de nachten van 17 tot en met 20 augustus (21.00 uur ’s avonds tot 06.00 uur ’s ochtends) gaat omleiding 2 via een grotere omleiding naar het ziekenhuis: vanaf de Arnhemseweg, onder het viaduct met de A1 door en dan rechtsaf de Engelanderweg in en tot slot rechtsaf Het Herenhul in. Dit heeft te maken met de nachtelijke werkzaamheden aan het deel van de Laan van Westenenk tussen de Albert Schweitzerlaan en de Arnhemseweg.
Provincie:
Tag(s):