zaterdag, 20. juni 2009 - 15:10

Geslaagde Kick Off nieuwe seizoen

Utrecht

Onder grote belangstelling is zaterdagmorgen op Sportcomplex Zoudenbalch de voorbereiding op het seizoen 2009-2010 van start gegaan. Ruim 5500 supporters verwelkomden de vernieuwde selecties van FC Utrecht terug op het trainingsveld.

Veel gejuich klonk er vanaf de volle tribunes onder meer bij de opkomst van Ricky van Wolfswinkel. De supporters maakten kennis met de nieuwe aanwinsten Dries Mertens, Ricky van Wolfswinkel, Nana Asare en Jan Wuytens. De vijfde nieuwkomer Jacob Mulenga ontbrak nog, zoals ook Mihai Nesu, Michael Silberbauer, Vito Wormgoor en Loïc Loval later bij de groep aansluiten. Verder revalideert Alje Schut nog van zijn blessure.

Na de training namen de helden uit het verleden van de FC Utrecht Old Stars het op tegen het RTL Sterrenteam. De Utrechtse sterren wonnen met 2-0 door treffers van Robert Wijnands en Michael Mols. Maar ook rond het trainingscomplex waren zaterdag tal van activiteiten. Zo stonden er diverse attracties voor jong en oud en was er voor de verzamelaars een voetbalbeurs.
Provincie:
Tag(s):