woensdag, 29. juli 2009 - 21:07

Gewonde bij aanrijding vogelweg

Lelystad

Woensdagochtend raakte een 38-jarige bestuurder uit Lelystad gewond bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de kruising Larserpad met de Vogelweg. Ondanks dat beide auto’s zwaar beschadigd raakten kwam de bestuurder van de andere auto er wonderwel ongedeerd uit.

Even voor half negen vond op de kruising, door nog onbekende oorzaak, een fikse aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. De Lelystedeling raakte met zijn auto de flank van het voertuig van een 55-jarige bestuurder uit Zaltbommel. Door de enorme klap kwamen beide auto’s in de berm terecht.

De Zaltbommelaar kon ongedeerd uit zijn auto komen. De Lelystedeling had minder geluk en moest door de brandweer uit de auto worden gehaald. Omdat hij nek-en rugklachten had werd het dak van de auto verwijderd en op een speciale brancard uit zijn auto gehaald. Het slachtoffer is voor medisch onderzoek naar een Flevolands ziekenhuis overgebracht.

Beide auto’s zijn zo zwaar beschadigd dat de kentekenbewijzen zijn ingevorderd. Verwacht wordt dat de voertuigen total loss worden verklaard. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoekt de toedracht van de aanrijding.
Provincie:
Tag(s):