vrijdag, 9. oktober 2009 - 12:38

Gewonden bij ernstige ongevallen

Maarsbergen

Bij twee ongevallen zijn donderdag twee personen zwaar gewond geraakt.

Rond 15.30 uur vond op de Woudenbergseweg in Maarsbergen een kop-staart aanrijding plaats waarbij een 76-jarige automobiliste uit Amersfoort bekneld raakte in haar auto en door de brandweer uit de auto bevrijd moest worden. Het slachtoffer had te laat gezien dat een auto voor haar stopte waarna een aanrijding plaatsvond.

Zij werd met meerdere kwetsuren overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en werd door een bergingsbedrijf opgehaald.

Even daarvoor, rond 15.10 uur, vond op het Zuiderkruis een aanrijding plaats tussen een 8-jarig jongetje uit Veenendaal en een personenauto, bestuurd door een 34-jarige inwoonster uit Veenendaal.

Het jongetje was op het Zuiderkruis uit een taxibusje gestapt en was de daar aanwezige parkeerplaats opgerend. De bestuurster van de auto reed net weg uit een parkeervak en zag het jongetje niet aankomen. Een aanrijding volgde waarbij het jongetje onbekend letsel opliep. Hij werd met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De traumahelikopter werd ook gewaarschuwd en verleende bijstand.
Provincie:
Tag(s):