woensdag, 12. augustus 2009 - 12:48

'Gordon eruit, Joling terug bij Toppers'

Amsterdam

Gordon moet zijn plek bij De Toppers binnenkort afstaan aan zijn aartsrivaal, Gerard Joling. Volgens dagblad het AD is Joling reeds gepolst om terug te komen bij de groep waar hij tot vorig jaar deel van uit maakte.

Vorig jaar verliet Joling De Toppers, nadat zijn werkgever SBS geen toestemming gaf voor het maken van een docusoap voor een andere omroep. Gordon reageerde daar zo heftig op dat Joling niet langer met hem wilde samenwerken.
Zanger Jeroen van der Boom verving Gerard Joling bij De Toppers en ging ook mee naar het Eurovisie Songfestival.

Gordon betitelt de verhalen als 'totale onzin' en zegt van niets te weten. De manager van De Toppers, Benno de Leeuw, zou helemaal klaar zijn met de blonde krullebol wiens uitbundige levenstijl hem een doorn in het oog is. Ook zou Gordon kort geleden zijn boekingen via het bureau van De Leeuw, Rocket promotions, stop hebben gezet.

Gordon bevestigde dit maandag in de ochtendshow van 538, maar dit zou zijn om een 'frisse wind' door zijn boeking te laten waaien. Van enige strubbelingen zou geen sprake zijn. Van beëindiging van zijn contract zei hij niets te weten. "Of er moeten dingen achter mijn rug om gebeuren waar ik niets van weet."

Joling laat in het AD weten een terugkeer bij De Toppers niet uit te sluiten. "Ondanks het feit dat ik het razend druk heb, hebben De Toppers mij altijd veel gebracht. Een samenwerking met Gordon sluit ik pertinent uit. Daarvoor is er te veel gebeurd. "
Categorie:
Tag(s):