woensdag, 9. september 2009 - 13:12

Gordon is een (S)Topper

Amsterdam

Woensdag heeft Gordon in een persverklaring laten weten definitief met De Toppers te stoppen. Gordon zag zich genootzaakt tot het vertrek doro de vele roddels rondom zijn persoon inde media de afgelopen periode. Bedenker van De Toppers, zanger René Froger zou het concept wil beschermen en gezegd hebben dat Gordon door zijn uitspattingen en uitspraken hier niet meer bij zou passen.

De drie heren, Jeroen van der Boom, Gordon en René Froger zouden in november optreden op een cruise. Deze afspraak is afgezegd vanwege de perikelen in de groep.

Baalde Gordon eerst van Gerard Joling, die vier jaar deel uitmaakte van De Toppers, nu is René Froger onderwerp van zijn toorn. Het feit dat Gordons moeder ernstig ziek is en de zanger/ presentator al maanden niets van Froger gehoord heeft steekt hem enorm.

Ondanks pogingen om zijn imago te veranderen heeft Gordon het in Moskou, waar de drie deelnamen aan het Eurovisie Songfestival wel heel bont gemaakt. Hij maakte tot diep in de nacht stampij in het hotel en liet een wel heel bont gezelschap aanschuiven in zijn kamer. Volgens René Froger past dit niet bij het Toppers imago van gezellig familie meezingfeest.

Al maanden wordt er gespeculeerd dat Gerard Joling terug komt bij de groep als Gordon vertrekt. Gerard zegt daarover dat er met hem niets besproken is. En hij wil geen aasgier zijn die direct staat te trappelen als iemand de groep verlaat. Ook het jubileum van Joling dat in mei 2010 plaatsvindt, zou roet in het eten kunnen gooien. Dat is namelijk dezelfde periode waarin De Toppers concerten in de Amsterdam ArenA gepland staan.

In een persverklaring heeft Gordon woensdag zelf aangegeven te stoppen als Topper. Hij ziet de samenwerking niet meer zitten. René Froger moet dus op zoek naar een vervanger voor Gordon, want zo laat Froger aan RTL Boulevard weten De Toppers concerten in 2010 gaan gewoon door.
Categorie:
Tag(s):