maandag, 13. april 2009 - 10:53

Gordon na tien maanden weer alleen

Amsterdam

Na een relatie van tien maanden is Topper Gordon weer alleen. Al geruime tijd gingen er geruchten dat zijn vriend Sander weer in zijn appartement in Den Haag woonde, maar deze werden door de zanger afgedaan met de mededeling dat beiden hadden dat een LAT-relatie beter voor hun zou zijn. Zaterdag scheef de Topper echter een uitgebreide open column over zijn relatie met het veertien jaar jongere fotomodel.

De reden voor de breuk zou zijn dat Sander zichzelf niet meer was de afgelopen maanden. Hij leek steeds verder af te gaan staan van de persoon die hij eerst was, en dat werkte niet. Gordon zou zelf het besluit hebben genomen de relatie te beëindigen. 'Want als iets niet werkt, dan moet je er gewoon mee stoppen. Het is goed om nu eens uit elkaar te gaan zonder ruzie of bedrog, maar met wederzijds respect. Dat is een welkome afwisseling in mijn levensloop'.

De zanger laat weten weer open te staan voor een nieuwe relatie. 'En dan zal ik zeker weer roepen dat hij de WARE is. Stel je voor dat het hem echt is en ik heb dat niet gezegd, dat zou ik mezelf nooit vergeven.'
Categorie:
Tag(s):