maandag, 13. juli 2009 - 20:53

Gratis concert ‘Funkd ’n Found @Griftpark

Amsterdam

Voor het eerst wordt er door Stichting De Burcht — Armenzorg op zondag 9 augustus van 13:00 tot 18:00 het gratis evenement Funkd ’n Found @Griftpark 2009 gepresenteerd voor de jongeren van Utrecht en omstreken.

Dit feest wordt gekenmerkt door een smeltkroes van verschillende muziekstromingen die een ‘funkd’ tintje geven aan het evenement. Dansen kan op de beats van DJ’s Marc Benjamin en Yasmin Le Bon , daarna bijkomen tijdens het optreden van 4 x Grammy nominated rapper T-Bone, bekend van Bone Thugs N Harmony. Dr. Johnny Love & MC Aldrin komen langs om er een extra funky twist aan te geven. Alles in huis dus voor een ontspannen zondagmiddag.

Dit evenement wordt voor het eerst aangeboden door Stichting ‘De Burcht — Armenzorg’. Deze stichting biedt al 15 jaar welzijnszorg aan de mensen van Utrecht. Er is onder andere een rehabilitatiecentrum en een gratis restaurant Joy4You. Als onderdeel van welzijn biedt de stichting ook ontspanning aan, zo is er een brassband, een dansgroep en een band. Het valt op dat steeds meer jongeren behoeften hebben aan welzijnszorg. Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt daarom gratis aangeboden om de jongeren van Utrecht bekend te maken met ‘De Burcht’.
Categorie:
Tag(s):