dinsdag, 13. oktober 2009 - 9:27

Gratis webblog voor gelovigen

God Blog is een nieuw platform waar gelovigen gratis een weblog kunnen aanmaken. Volgens de initiatiefnemers is er op het internet weinig tot geen plek voor gelovigen om een platform te vormen. Een gratis weblog, om te kunnen uiten waar de schrijver voor staat en wat hem of haar beweegt maar ook juist om te kunnen lezen hoe andere gelovigen in het leven staan.

Het geloof kent een diversiteit aan meningen en opvattingen, dit kunnen bundelen met God Blog geeft ruimte voor nieuwe inzichten. Vanaf de lancering melden zich dagelijkse actieve webloggers aan.

God Blog is niet opgezet om het geloof te prediken, maar juist om elke gelovige de mogelijkheid te geven om heel eenvoudig een weblog op te zetten met alle nodige functionaliteiten. Over welk onderwerp de schrijver gaat schrijven ligt geheel vrij en is afhankelijk van de interesses en creativiteit van de weblogger.

De weblogs worden continue gescand op Godlasterende en kwetsende inhoud. “Ondanks dat we de mening van een ieder respecteren zijn we geen open podium voor mensen die enkel gal willen spuwen, het moet wel leuk blijven”
Categorie:
Tag(s):