donderdag, 27. augustus 2009 - 21:38

Grondradar onderzoek naar Germa van der Boom

Nieuwendijk

De politie heeft donderdag op wijzing van de werkgroep die zich bezig houdt met de zoektocht naar Germa van den Boom op twee locaties in Nieuwendijk met een grondradar onderzoek verricht. Dit onderzoek heeft geen nieuwe aanknopingspunten opgeleverd.

Vorige week hebben rechercheurs naar aanleiding van opgravingen die de werkgroep had verricht een gesprek met enkele leden gevoerd. Hierbij werden de gevonden voorwerpen aan de politie overgedragen. Ook wezen de werkgroepleden op twee locaties waarover zij tips hadden ontvangen.

Vandaag zijn deze locaties door de politie onderzocht. Dat onderzoek werd verricht door een team bestaande uit rechercheurs, specialisten van het Korps Landelijke Politie Diensten, medewerkers van de technische recherche en agenten van het politieteam Altena. De bodem werd op twee plaatsen met een grondradar onderzocht. Een plaats werd met een grondboor bewerkt, ook werd daar een opgraving gedaan. Zowel de eerder door de werkgroep aangetroffen goederen als het vandaag ingestelde onderzoek hebben helaas geen nieuwe aanknopingspunten opgeleverd.
Provincie:
Tag(s):