maandag, 23. maart 2009 - 14:53

Hallo!, het nieuwe online netwerk voor en door ondernemers

Vanaf vandaag is Hallo! live. Hallo! is het nieuwe online platform voor en door ondernemers.

Het is een initiatief van de Kamers van Koophandel om ondernemers verder te helpen. Op www.kvk.nl/hallo kunnen ondernemers ervaringen uitwisselen, vragen stellen, contacten leggen, groepen vormen, tips geven en netwerken. Hallo! is daarmee de nieuwste online service van de Kamer van Koophandel.

De zakelijke community Hallo! geeft ondernemers de gelegenheid om van elkaar én van de ontwikkelingen in hun eigen regio of branche op de hoogte te blijven.

Een bedrijf dat hinder ondervindt van bepaalde wetten en regels kan bij collega´s te rade gaan over mogelijke oplossingen. Een startende zzp´er krijgt tips over hoe hij in zijn branche het beste te werk kan gaan.

Een ondernemer die zijn zaak wil verkopen, komt er misschien geïnteresseerde kopers tegen. En de Kamer van Koophandel zorgt ervoor dat ondernemers via Hallo! op de hoogte blijven van de vele interessante seminars of themadagen die zij voor ondernemers organiseert.

De komende maanden nodigt de Kamer van Koophandel ingeschreven ondernemers uit voor deze nieuwe online community. De verwachting is dat deze nieuwe dienst grote groepen ondernemers met elkaar in contact brengt. De doelstelling is om binnen een jaar 15.000 leden te hebben.

Meer weten over het netwerk of een profiel aanmaken? Kijk op www.kvk.nl/hallo.
Provincie:
Tag(s):