donderdag, 30. juli 2009 - 23:18

Harddrugs aangetroffen in thermosbekers

Amsterdam

Een oplettende winkelier in winkelcentrum Kraaiennest (Amsterdam Zuidoost) schakelde woensdagmiddag 29 juli rond kwart voor drie de politie in toen een man zich verdacht en opvallend langdurig voor zijn winkel ophield. Dit maakt de politie Amsterdam-Amstelland vandaag bekend.

De politie heeft de situatie daarop direct geobserveerd. Tijdens de observatie werd voor de winkel een pakket aan de man overhandigd. De man werd even later aangehouden op verdenking van handel in drugs.

In het pakket werden vijf thermosbekers en twee thermosflessen aangetroffen. Na onderzoek bleek in de bekers cocaïne verstopt te zitten.

Tussen de aluminium buitenwand en de kunststof binnenwand zaten vijf plastic zakken verstopt met daarin in totaal 520 gram cocaïne. In de bodem van een thermosfles zat een bruine stof verstopt dat op heroïne leek. Voorlopig onderzoek wees echter niet uit dat het daar daadwerkelijk om ging. De stof is voor verder onderzoek doorgestuurd naar de afdeling Forensische Opsporing. De 37-jarige verdachte zit nog vast en wordt waarschijnlijk voorgeleid.
Provincie:
Tag(s):