zondag, 8. februari 2009 - 12:42

Hardleerse bestuurster

Goes

Een 54-jarige vrouw uit Goes is onlangs veroordeeld door een rechter, omdat zij onder invloed van alcohol in haar auto heeft gereden.De vrouw kreeg toen van de rechter de straf opgelegd dat haar de rijbevoegdheid werd ontzegd.Ze mocht tijdelijk niet meer in een motorvoertuig rijden.

Zaterdagochtend troffen agenten van de Zeeuwse politie haar aan in de Leliestraat Goes. Zij reed in haar auto en had haar veiligheidsgordel niet om. Ook stopte de vrouw niet voor het stopbord in dezelfde straat.

Uit hun gegevens bleek toen al dat de vrouw een rijontzegging had tot en met juni van dit jaar. De vrouw heeft een bekeuring gekregen en haar rijbewijs, dat ze eigenlijk dus al lang in had moeten leveren, is ingenomen.

Dezelfde dag omstreeks 15.00 uur reed de vrouw over de Piet Heinstraat toen er achter haar wederom een politieauto opdoemde. De vrouw werd overgebracht naar het politiebureau maar dit keer kwam ze er niet vanaf met een bekeuring. Haar auto is door de agenten in beslag genomen en op het bureau gestald.
Provincie:
Tag(s):