dinsdag, 18. augustus 2009 - 10:16

Help VV Grijpskerk 'uit de brand'

Grijpskerk

De twee brandstichtingen in het begin van het voetbalseizoen, hebben de voetbalvereniging Grijpskerk met een flinke schadepost opgezadeld. Daarom heeft het bestuur van de voetbalclub besloten de komende tijd een actie 'Help VV Grijpskerk uit de brand’ te organiseren.

Volgens de vice-voorzitter van de VV Grijpskerk, Anthony Hogeveen, is het schadebedrag na de brandstichting in de dug-outs en de berging van de vereniging opgelopen tot 10 duizend euro. Bij dit bedrag is de vervanging van de berging niet opgenomen.

De aftrap van de actie zal op 22 augustus a.s. plaatsvinden tijdens de bekerwedstrijd tussen het eerste elftal van Grijpskerk en de Harkemase Boys. Op het terrein zullen collectebussen geplaatst worden en is er een veldverloting.Zaterdag 22 augustus speelt het eerste elftal van VV Grijpskerk om 14.30 uur in de poulefase van de KNVB-beker thuis tegen hoofdklasser Harkemase Boys. De club heeft besloten om die dag de aftrap te doen voor de actie om financiële middelen te krijgen die vervanging van verloren goederen mogelijk moet maken. Zo worden ‘collectebussen’ geplaatst en is er een veldverloting. Die middag wordt geen entree geheven, aangezien dit bij bekerwedstrijden in de poulefase niet gebruikelijk is. Desondanks hoopt het bestuur van voetbalvereniging Grijpskerk dat bezoekers het bedrag voor de entree willen doneren aan de club.
Provincie:
Tag(s):