maandag, 19. oktober 2009 - 11:12

Hennepvondst na ongeval en overval

De politie in Mook heeft vrijdag in een woning aan het Slakkehuis een hennepplantage aangetroffen. De politie werd gealarmeerd, nadat de 48-jarige bewoner in zijn huis was overvallen.

De bewoner werd door twee mannen overvallen en mishandeld. Uit politieonderzoek blijkt dat de overvallers er met de wiet vandoor zijn gegaan. De resten van de kwekerij zijn zaterdag geruimd.

In Venlo is de politie zaterdagavond op 2 kilo hennep gestuit tijdens de afhandeling van een ongeval op de Venrayseweg. Hierbij waren een auto en een bestelwagen betrokken. De bestuurder van de bestelauto, een 43-jarige man uit Balgoij, raakte hierbij gewond en is opgenomen in het ziekenhuis. In zijn auto lag bijna 2 kilo aan henneptoppen en ongeveer 400 gram hasj. De drugs zijn in beslag genomen. De personenauto werd bestuurd door een 40-jarige man uit het Duitse Hennef, hij raakte niet gewond.

Zondagmiddag werd in Venlo een hennepkwekerij ontmanteld in een kelder van een bedrijfspand aan de L.J. Costerstraat. Het ging om een professioneel ingerichte kwekerij met naar schatting 4000 planten die verdeeld stonden over vier ruimtes. De politie heeft een 18-jarige man uit Blerick en een 43-jarige man uit Tegelen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zaak. Alle planten en benodigde apparatuur worden geruimd.
Provincie:
Tag(s):