donderdag, 19. februari 2009 - 21:46

Hennepvondsten door kapot achterlicht en lekkage

Tegelen/Roermond

De politie heeft in Tegelen en Roermond de afgelopen dagen een aanzienlijke hoeveelhied hennep in beslag genomen. Een automobilist in Tegelen liep tegen de spreekwoordelijke lamp door een defect achterlicht van zijn voertuig. In Roermond werd een wietplantage ontdekt, nadat er een melding over een lekkage binnenkwam bij de politie. Twee personen zijn aangehouden, zegt de politie

Een 36-jarige automobilist werd woensdagavond in tegelen aangehouden met in totaal 2 kilo hennptoppen. De politie hield het voertuig aan, omdat het achterlicht defect was. Toen de agenten bij het voertuig in de buurt kwamen, roken ze een henneplucht en troffen in de kofferbak de rookwaar aan.

In Roermond kwam er donderdagmiddag bij de politie een melding binnen van wateroverlast in een woning aan de Bernhardlaan. Toen de politie poolshoogte ging nemen constateerden ze een lekkage en roken ze vanaf de buitenkant een henneplucht. Op de zolder trof de politie 400 planten aan en benodigde apparatuur. Alle spullen zijn in beslag genomen en vernietigd. De bewoonster van de woning is aangehouden.
Provincie:
Tag(s):