vrijdag, 29. mei 2009 - 12:56

Het aquaduct in de nieuwe N57 open voor het publiek

Op zaterdag 6 juni krijgt iedereen de kans de bouwlocatie van het aquaduct in de N57 van dichtbij te bekijken. Het aquaduct wordt gebouwd onder het Kanaal van Walcheren door. KUNST en Rijkswaterstaat stellen de bouwlocatie die dag van 10.00 uur tot 16.00 uur open voor het publiek.

De open dag wordt georganiseerd in het kader van de Dag van de Bouw. Geïnteresseerden zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen achter de schermen.

KUNST/Rijkswaterstaat organiseert tussen 10.00 en 16.00 uur lopende rondleidingen naar het aquaduct. De rondleidingen vertrekken vanaf het Informatiecentrum N57, Kleverskerkseweg 21 in Middelburg. Vanaf het informatiecentrum is het slechts enkele minuten lopen naar de bouwlocatie van het aquaduct. De rondleiding biedt een unieke kans om de aanleg van het aquaduct van dichtbij te zien! Het bouwteam van Kunst/Rijkswaterstaat geeft u graag uitleg over de werkzaamheden aan het aquaduct.

KUNST/Rijkswaterstaat organiseert deze open dag in het kader van de jaarlijkse Dag van de Bouw. Op deze dag zijn verschillende bouwlocaties in het hele land open voor geïnteresseerden. De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en de aangesloten bouwbedrijven. De bouwsector heeft grote maatschappelijk betekenis. De bouw biedt werk aan 500.000 mensen en er gaat jaarlijks € 60 miljard in om.

Kijk voor meer informatie voor de Dag van de Bouw op www.dagvandebouw.nl
Provincie:
Tag(s):