woensdag, 1. juli 2009 - 17:10

Hoogste punt Werkplein Hoogeveen bereikt

Hoogeveen

De nieuwbouw van het Werkplein Hoogeveen bereikt 9 juli het hoogste punt. Manager Jacques van Willigen van UWV WERKbedrijf en wethouder Klaas Smid verrichten dan een officiële bouwhandeling.

Het pand wordt de nieuwe huisvesting van het Werkplein Hoogeveen, het samenwerkingsverband tussen UWV WERKbedrijf en de gemeentelijke afdeling Sociale Zaken. De twee instanties zitten nu nog in het Werkplein Hoogeveen aan de Eisenhowerstraat 2.

Het Werkplein is het trefpunt voor het bedrijfsleven, arbeidsbemiddeling en werkzoekenden in de regio.

Het nieuwe gebouw heeft een bedrijfsvloeroppervlakte van ongeveer 2300 m². Zo’n 2000 m² is bestemd voor Het Werkplein Hoogeveen.
Dat is alles bij elkaar ongeveer 90 werkplekken. Het nieuwe gebouw, dat in opdracht van de gemeente wordt gebouwd, kost bijna 4,5 miljoen euro.

Bij de bouw zijn de volgende bedrijven en bureaus betrokken: Soeters Van Eldonk architecten in Amsterdam, interieurarchitecten Team 4 Architecten bv in Groningen, aannemer Jorritsma Bouw in Groningen, installaties Unica Installatietechniek in Emmen, adviseur bouwfysica, brand en geluid Alcedo in Holten, constructie Ingenieursbureau Wassenaar in Haren, procesmanagement JDCP&M in Hoogeveen en projectmanagement LindHorst huisvestingsadviseurs bv in Hoogeveen.
Provincie:
Tag(s):