vrijdag, 24. april 2009 - 12:20

Identiteit gewonde fietser Cartesiusweg onbekend

Utrecht

Op donderdag 23 april rond 15.20 uur vond op de Cartesiusweg een verkeersongeval tussen een personenauto en een fietser waarbij laatstgenoemde ernstig gewond raakte. De bestuurder van de personenauto, een 55-jarige inwoner van Utrecht, reed rond het genoemde tijdstip op de Cartesiusweg in de richting van de Vleutenseweg toen de fietser vanaf het tankstation de weg overstak in de richting van de Fregatstraat.

De bestuurder van de auto was de man echter al zodanig dicht genaderd dat, ondanks stevig remmen, een aanrijding niet meer viel te voorkomen. De fietser kwam in aanraking met de auto en viel op de weg. De fietser werd met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis en is daar opgenomen.

De politie is nog steeds op zoek naar de identiteit van de ernstig gewonde fietser. Door het ontbreken van een identiteitsbewijs of andere goederen waarmee de politie zijn woonadres kan achterhalen is nog niet duidelijk wie de man is.

De man is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, leeftijd rond de 50 jaar en zou mogelijk de voornaam “Mohammed� hebben. De politie verzoekt burgers die menen de betrokken persoon te herkennen of hem missen sinds de datum en het tijdstip van de aanrijding contact op te nemen met de politie Utrecht via het telefoonnummer 0900-8844
Provincie:
Tag(s):