zondag, 18. oktober 2009 - 13:29

Identiteit slachtoffers ongeval Moorseweg bekend

Vrijdagmiddag zijn op de Moorseweg een 18-jarige jongen uit Halsteren en een 20-jarige vrouw uit Nieuw Vossemeer om het leven gekomen. In een bocht op de Moorsedreef botsten zij op een tegenligger die bestuurd werd door een 43-jarige vrouw uit Nieuw Vossemeer. Beide slachtoffer overleden ter plaatse.

Het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer kreeg vanmiddag de melding van een ernstig verkeersongeval op de Moorseweg. De hulpdiensten spoedden zich ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd ingezet. Daar trof de politie twee zwaar beschadigde auto's aan. Het ambulancepersoneel startte direct met levensreddende handelingen. Deze hulp kwam voor twee inzittenden van een auto te laat. Zij overleden ter plaatse. De inzittenden van de andere auto, een 43-jarige automobiliste en haar 9-jarige dochter uit Nieuw Vossenmeer bleven ongedeerd.

Naar aanleiding van de eerste verklaringen reed de auto met daarin de slachtoffers vanuit de richting Steenbergen over de Moorseweg in Nieuw Vossenmeer. In een bocht botste de auto op een tegemoetkomende tegenligger, die bestuurd werd door de 43-jarige vrouw.
Provincie:
Tag(s):