woensdag, 25. maart 2009 - 13:45

In 24 uur meer dan 1000 Lelystadse sms-Alert aanmelders

Politie Flevoland ontving binnen 24 uur meer dan 1000 nieuwe sms-Alert aanmeldingen.

De acties van agenten en toezichthouders in de buurten en wijken, in winkels en in buurtcentra zijn een groot succes.

Ook na het laten zien van de tweede compositietekening van de verdachte van het laatste steekincident in Lelystad, stond de sms-Alertteller niet stil. Flevoland telt nu meer dan 9500 sms-Alert ontvangers.

Politie Flevoland startte afgelopen week in Lelystad op meerdere fronten allerlei activiteiten om de burger nog meer te betrekken bij het vergroten van veiligheid.

Tientallen agenten, toezichthouders van de gemeente en jongeren van het Veilig Op Straat-team deelden honderden aanmeldingskaarten uit in de Waterwijk, Boswijk, Kustwijk, winkelcentrum Gordiaan, Bataviastad, Lelycentre en het Stadshart.

Bij de opening van het nieuwe politiebureau aan de Stationsweg werden ook vele tientallen aanmeldkaarten uitgedeeld met een telefoongadget.

Op weg naar de 10.000ste aanmelder
De regionale meldkamer van politie Flevoland verwacht binnen enkele dagen de 10.000ste sms-Alert ontvanger binnen te halen. Voor deze 10.000ste aanmelder is een compleet verzorgde dag bij de politie Flevoland georganiseerd, een mooie gsm met beltegoed en een goedgevulde goodybag.

Aanmelden is simpel: stuur een sms met de tekst PFVL en je postcode en huisnummer zonder spaties of toevoegingen naar 8844.
Provincie:
Tag(s):