zaterdag, 18. juli 2009 - 9:59

Inbraak dupeert Caviaopvang 't Kuufke

In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken bij Stichting Caviaopvang 't Kuufke. Naast diefstal van de gsm, de digitale fotocamera en de mobiele pinautomaat, is ook de laptop met alle financiele gegevens, afspraken voor de komende periode, foto's en nog veel meer gestolen.

Aan de buitenkant van de opvang is niet te zien wat er in de opvang aanwezig is. Ze weten dus bijna zeker dat het hier om een of meerdere personen gaat die bekend zijn in de opvang.

Het telefoonnummer dat bekend is bij veel mensen is momenteel niet bereikbaar. Ze maken voorlopig gebruik van onderstaand telefoonnummer.

Alle cavia's, konijnen en andere dieren van Dierenopvang Animal Camp, die zich in de opvang bevinden, zaten de ochtend na de inbraak gewoon in hun hok alsof er niets gebeurd was. Konden dieren maar praten!

Kuufke vraagt iedereen begrip te tonen voor het feit dat de website voorlopig even niet naar behoren up to date kan worden gehouden.

Voor de mensen die een afspraak hebben staan met betrekking tot de zomervakantie, nagels knippen, reservering van een cavia, etc, gelieve even contact met hun op te nemen, mocht u dit lezen. Ze zullen er in ieder geval voor zorgen dat er tussen 9-17 uur altijd iemand aanwezig is.

Het tijdelijke nummer van Dierenopvang Animal Camp: 06 - 42279560
Provincie:
Tag(s):