maandag, 5. januari 2009 - 14:32

Inbraak Toversluis in 'Opsporing Verzocht'

Politie Zeeland toont dinsdag 6 januari 2009 in het tv-programma 'Opsporing Verzocht' voor de tweede maal beelden van een inbraak in het bedrijf Toversluis in Sluis. De uitzending wordt uitgezonden op Nederland 1 van 21:50 uur tot 22:25 uur.

In Toversluis is onder meer een gokhal gevestigd, waar meerdere gokautomaten staan. Vorig jaar zijn in de gokhal diverse inbraken gepleegd. Hierbij zijn vele gokautomaten vernield en is een aanzienlijk geldbedrag ontvreemd.

Met behulp van een camerasysteem zijn er beelden opgenomen van de inbraak op dinsdag 7 oktober 2008. Op deze beelden is te zien dat twee verschillende daders zich de toegang tot het pand verschaffen. Deze daders hebben diverse gokapparaten met geweld geopend en het geld weggenomen. De daders hebben getracht het gelaat af te schermen door mutsen en capuchons te dragen, maar hun gezichten zijn toch te zien. Deze camerabeelden worden in de uitzending getoond.

Getuigen kunnen bellen naar de Opsporingstiplijn 0800-6070. De uitzending van Opsporing Verzocht wordt op woensdag 7 januari om 10:05uur opNederland 2 herhaald.

Aan deze zaak wordt op dinsdag 6 januari ook aandacht besteed op de Belgische televisie
Provincie:
Tag(s):