dinsdag, 10. november 2009 - 9:47

'Inbreker is verdronken in vijver'

Nuenen

De advocaat van de bewoners van de Nuense boerderij waar zondag een dode man in de vijver werd aangetroffen, heeft aan De Telegraaf laten weten dat de 'inbreker' is verdronken. De beide bewoners raakten gewond bij een worsteling met de man. Of er sprake was van een inbraak in de boerderij is nog niet officieel vastgesteld.

De bewoners zouden de 34-jarige inwoner van Nuenen betrapt hebben bij een inbraakpoging. De 'inbreker' stak vervolgens de vrouw van de bewoner met een riek in haar been waarna haar man in gevecht raakte met de belager. Hierbij belandden zowel de bewoner als de 'inbreker' in de vijver. Toen de bewoner boven kwam zag hij dat de inbreker dood was.

Dinsdag wordt sectie op het lichaam van de Nuenenaar gedaan om de exacte doodsoorzaak vast te stellen. De bewoner en zijn vrouw zijn na behandeling van zijn verwondingen uit het ziekenhuis ontslagen. De man zou diverse ernstige beetwonden aan de vechtpartij hebben overgehouden wat duidelijk noodweer aantoont, aldus zijn advocaat.
Provincie:
Tag(s):