woensdag, 18. maart 2009 - 21:09

Internationale Handelsdag: de beste weg naar internationaal succes

Welke informatie heeft een internationaal georiënteerde ondernemer nodig? Met wie kunnen ondernemers over de grens zaken doen en hoe zijn deze buitenlandse ondernemers te vinden? Wat is de beste weg naar internationaal succes?

Kom donderdag 2 april naar de Internationale Handelsdag van de Kamer van Koophandel voor het antwoord op deze en andere vragen.

Tijdens de Internationale Handelsdag op 2 april 2009 in Hotel de Witte Bergen in Eemnes komen ondernemers alles te weten over internationaal zakendoen.

Specialisten vertellen graag over allerlei aspecten van im- en export en geven advies over persoonlijke situaties van de bezoekers. Er vinden diverse interessante presentaties plaats, zoals Geld zonder grenzen en Hoe vind ik zakenpartners in het buitenland.

Ook is er een informatiemarkt, waar onder andere de EVD, Douane en de Belastingdienst staan. De Internationale Handelsdag is de plek bij uitstek om een start te maken met een internationaal netwerk van Nederlandse én buitenlandse ondernemers. Vergeet daarom de visitekaartjes niet.

Amerika-specialist Maarten van Rossem
Speciale gast is Maarten van Rossem. Deze historicus en hoogleraar is onder andere bekend vanwege zijn haarscherpe analyses.

Hij geeft tijdens een presentatie zijn visie op de economische recessie en de rol van de Verenigde Staten hierin. Hij bekijkt de rol van de VS vanuit verschillende gezichtspunten, opgebouwd uit zijn jaren lange ervaring als Amerika-specialist.

Aanwezige landen
Op de Internationale Handelsdag zijn diverse landenspecialisten aanwezig. Zij weten precies wat er in hun land speelt, hoe ondernemers het beste benaderd kunnen worden en geven tips over hoe er in hun land zaken worden gedaan.

De volgende landen zijn onder andere aanwezig: België, Brazilië, De Cariben, China, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, India, Letland, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Rusland, Spanje, Tsjechië,Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zwitserland.

Aanmelden
De Internationale Handelsdag is gratis, aanmelden is wel verplicht. De Internationale Handelsdag vindt plaats op donderdag 2 april van 16.00 tot 21.00 uur in Hotel De Witte Bergen in Eemnes. Kijk voor het uitgebreide programma en aanmelden op www.kvk.nl/ihdaggef2009.
Provincie:
Tag(s):