donderdag, 7. mei 2009 - 19:50

IT-leverancier Raet vestigt zich in Sittard

Sittard

HR- en salarisspecialist Raet vestigt zich in Sittard. Het bedrijf heeft een kantoor aan het Stationsplein gehuurd. De gemeente Sittard-Geleen steunt de komst van Raet door een bijdrage te geven van 10.000 euro.

De bijdrage van de gemeente Sittard-Geleen heeft betrekking op de verbouwings- en inrichtingskosten voor het kantoorpand aan het Stationsplein en wordt onder een aantal voorwaarden verstrekt. Een daarvan is dat Raet zeker vijf jaar in Sittard zal blijven. Ook is afgesproken dat, mocht Raet in de toekomst zo groeien dat andere huisvesting noodzakelijk is, eerst in de gemeente Sittard-Geleen gekeken wordt naar andere vestigingsmogelijkheden.

Raet (640 medewerkers in totaal) zal in eerste instantie ruim twintig medewerkers huisvesten in het Sittardse kantoor. De verwachting is dat dit aantal binnen enkele jaren verdubbelt.

Raet heeft onlangs een tienjarig contract gesloten met zorginstelling MeanderGroep om de personeels- en salarisadministratie van deze Zuid-Limburgse instelling te verzorgen. Dat gaat vanuit Sittard gebeuren.
Provincie:
Tag(s):