dinsdag, 19. mei 2009 - 13:16

Jan Smit en Yolanthe: Het is uit!

Amsterdam

De relatie tussen volkszanger Jan Smit en soapie Yolanthe Cabau van Kasbergen is over. Al geruime tijd gingen er geruchten dat de relatie onder druk stond. Het management van Jan Smit, Volendam Music, heeft bevestigd tegen Blik op Nieuws dat het definitief over is tussen het tweetal.

In 2007 kondigde het stel hun relatie groots aan nadat er al geruime tijd geruchten de ronde deden dat de twee verliefd waren. In augustus 2008 betrok het stel hun nieuwe villa in Volendam, nadat ze een tijd in Hilversum in het appartement van Yolanthe's zus hadden gewoond. Zelfs de moeder van Yolanthe verhuisde naar het vissersdorp.

Niets leek de relatie van de twee in de weg te staan om te gaan trouwen en zelfs een liefdesbaby werd niet uitgesloten. Niets is dus minder waar. Volgens het management hebben beide in goed overleg een punt gezet aan hun relatie.

Volgens geruchten zou de breuk iets te maken hebben met ontrouw van Yolanthe binnen de relatie. Zo werd Yolanthe al eens gespot tijdens een pikant onderonsje met voetballer Wesley Sneijder. De geruchten werden bevestigd toen er camerabeelden uitlekte waar Sneijder en Yolanthe afgelopen weekend innig zoenen.
Categorie:
Tag(s):