woensdag, 21. oktober 2009 - 11:03

Jan Smit opgenomen in ziekenhuis

Zanger Jan Smit is na de Marco & Friends concerten in het ziekenhuis beland.
Dit maakt RTL Boulevard vandaag bekend. De zanger ontdekte, nadat hij het podium verliet, dat er bloed uit zijn oor kwam.

Jan had afgelopen week last van een oorontsteking. Om zijn goede vriend Marco niet te laten vallen, trad hij dinsdagavond volgeladen met pijnstillers toch op. Na het optreden ging het mis. Jan kreeg last van ernstige hoofdpijn en ging naar zijn huisarts in Volendam. Woensdagochtend werd Jan opgenomen in het ziekenhuis.

De doktoren hebben manager Jaap Buijs dinsdagochtend laten weten dat Jan last heeft van een ontstoken gehoorgang. Omdat de antibioticakuur die Jan had gekregen niet aansloeg, ligt hij nu in het ziekenhuis aan het infuus. De bacterie die de oorontsteking veroorzaakt, staat op de kweek.

Manager Jaap Buijs heeft Jan woensdag opgezocht in het ziekenhuis. Hij vertelt RTL Boulevard: "Jan slaapt Jan nu erg veel, hij is op zijn Hollands gezegd helemaal naar de kloten." De doktoren verwachten dat Jan zich woensdag aan het eind van de dag weer een beetje goed voelt. Of hij dan naar huis mag, is nog niet duidelijk. Jan kan waarschijnlijk volgende week woensdag pas weer aan de slag. Jans optredens zijn tot zondag afgelast.
Categorie:
Tag(s):