zondag, 9. augustus 2009 - 0:08

Jannes stoot Michael Jackson van eerste plaats

Groningen

Jannes, de koning der piraten, heeft Michael Jackson verstoten van de eerste plaats in de album top 100. Voor de vierde keer in zijn carrière kwam een album van de volksheld vanuit het niets op de hoogste positie binnen, meldde zijn platenmaatschappij CNR Entertainment vrijdag.

De nieuwe van….’ is de titel van het nieuwe album van volksheld Jannes welke afgelopen weekend gepresenteerd werd in bomvol ‘Party Centrum Starlight’ te Nijkerkerveen. Vanaf de eerste tonen van dit nieuwe album wordt duidelijk dat we met Jannes te maken hebben: feest, up-tempo en vrolijkheid voeren de boventoon. De albumprestatie werd zoals men van Jannes gewend is; één groot feest!

In samenwerking met RADIONL presenteerde Jannes dit weekend voor de tweede keer zijn nieuwe album aan de fans. Afgelopen donderdag vond de regionale presentatie plaats tijdens de Pulledagen in Hoogeveen en net als in ‘Starlight’ ging ‘het dak’ eraf tijdens dat optreden!

Als grote verrassing voor Jannes werd het optreden nogmaals onderbroken voor een extra overhandiging. Jannes mocht namelijk voor een eerder uitgebracht album; ‘Als het zonnetje schijnt’ een platina plaat (meer dan 60.000 verkopen) in ontvangst nemen! Totaal overdonderd en zichtbaar geroerd nam Jannes de platina plaat in ontvangst en bedankte zijn fans die hem door alle jaren heen hebben gestuurd.
Categorie:
Tag(s):