dinsdag, 3. maart 2009 - 12:17

John en NEC gaan per direct uit elkaar

(Elfvoetbal) Collins John is niet langer speler van NEC. Beide partijen hebben besloten om de samenwerking per direct te beëindigen. NEC huurde John van Fulham en had een eenzijdige optie om hem tot de zomer van 2011 vast te leggen.

"Noch Collins noch de club zijn er in geslaagd om hem het gehele seizoen een belangrijke speler voor NEC te laten zijn", verklaart directeur technische zaken Carlos Aalbers het besluit op de website van NEC. "Collins heeft weinig gespeeld en ook is er richting het restant van dit seizoen geen perspectief voor hem bij NEC. Dan is het beter om als volwassenen bij elkaar te gaan zitten en een goede oplossing voor beide partijen te vinden."

Die oplossing is dus dat beide partijen uit elkaar gaan, tot teleurstelling van John. "Ik ben teleurgesteld in dit seizoen waarin ik nauwelijks heb kunnen spelen. Helaas ben ik maar op een paar momenten belangrijk geweest voor NEC. Waar mijn carrière me nu naar gaat leiden is nog niet duidelijk. De komende weken zal ik de mogelijkheden met mijn zaakwaarnemers bekijken."

John werd op 1 september door NEC vastgelegd op huurbasis. Doordat de 23-jarige spits maar niet fit genoeg werd, maakte hij pas in november zijn debuut voor de Nijmegenaren. In totaal kwam hij tot zes competitieoptredens. Begin februari werd John uit de selectie van NEC verwijderd, omdat hij niet aan de norm van de selectie zou voldoen.
Categorie:
Tag(s):