vrijdag, 2. oktober 2009 - 17:51

Jol: 'We moeten beter omgaan met de kansen'

Amsterdam

(Elfvoetbal)Ajax verblijft momenteel op trainingskamp in Limburg, waar het zondag speelt tegen Roda JC. De Amsterdammers liepen vrijdag uit na de wedstrijd tegen Anderlecht.

"We zijn met negentien spelers in Brussel geweest en met dezelfde groep naar Limburg gegaan. We hebben een fitte groep, al moet ik zeggen dat Eyong Enoh vandaag wat last van zijn lies had en Gregory van der Wiel heeft last van zijn nek en zijn rug", zegt trainer Martin Jol op de website van Ajax.

Jol was niet helemaal tevreden na de 1-1 tegen Anderlecht. "Het spel was bij vlagen goed. En normaal gesproken is het goed als je in een Europese uitwedstrijd gelijk speelt. Maar omdat we thuis tegen Timisoara gelijk speelden, vind ik dit geen ideaal resultaat. Wat ik vervelend vind, is dat we genoeg kansen hebben gehad, zeker in het begin, maar die niet benut hebben. We moeten echt beter met de kansen omgaan; in de Eredivisie maar zeker ook in de Europese duels. En we moeten beter om gaan met een voorsprong. Dat is iets waar we aan moeten werken."

De wedstrijd tegen Roda JC is voor Ajax traditioneel lastig. Ook aanstaande zondag, verwacht Jol. "Het zal moeilijk worden. Zij hebben zich de hele week op ons kunnen richten, wij zijn pas vanaf vandaag bezig met Roda JC, waarbij we eigenlijk nog aan het herstellen zijn van gisteravond. Zij hebben iets goed te maken, want ze verloren vorige week van RKC Waalwijk. En Roda is thuis sterker dan uit."
Categorie:
Tag(s):