dinsdag, 18. augustus 2009 - 13:15

Jong Feyenoord lonkt voor Makaay, Hofland, Landzaat en De Cler

(Elfvoetbal) Zolang Mario Been voor Roy Makaay, Kevin Hofland, Danny Landzaat en Tim de Cler geen plek heeft in het eerste, lijkt de kans groot dat het viertal minuten moeten gaan maken in het tweede van Feyenoord.

"Op een gegeven moment moet je toch wedstrijden gaan spelen om ritme te houden. Als dat niet in het eerste is, dan zal dat in het tweede moeten gebeuren", zegt Been tegen De Telegraaf.

Gister hadden ze al bijna gespeeld voor Jong Feyenoord. Het tweede van de Rotterdammers speelde een wedstrijd voor de beker tegen de beloften van ADO Den Haag. Makaay, Landzaat en Hofland zagen van de wedstrijd af. De Cler had last van een blessure. "Ik heb de keuze aan hen zelf gelaten, maar Makaay, Landzaat en Hofland gaven aan liever te trainen dan deze wedstrijd te spelen. De Cler wilde wel spelen, maar dat ging uiteindelijk niet door, omdat hij rug- en hamstringklachten had", aldus de oefenmeester van de Rotterdammers.

Been vond het zelf niet nodig om het meespelen van de routiniers te verplichten. "Ik vond het niet nodig ze tegen Jong ADO voor de beker te laten spelen nu er zo de nadruk op hun situatie ligt", verklaart Been.
Categorie:
Tag(s):