woensdag, 29. juli 2009 - 21:07

Jong Oranje rekent op vol huis in Emmen

Emmen

Het startpunt van de EK-kwalificatie ligt voor Jong Oranje in Emmen. Net als bij de vorige interland in het FC Emmen stadion hoopt de talentenploeg op vrijdag 4 september tegen Finland weer voor een vol huis te spelen. De kaartverkoop voor het duel met de Finnen is inmiddels gestart.

Jong Oranje bewaart goede herinneringen aan Emmen. In de vorige EK-kwalificatiereeks versloeg de formatie van toenmalig coach Foppe de Haan in maart 2008 Estland met 3-0. Voor volle en enthousiaste tribunes zorgden debutant Jonathan de Guzman (2) en Ismaïl Aissati voor de treffers.

Nu, met een compleet nieuwe lichting, hoopt de ploeg van KNVB-coach Cor Pot opnieuw een goed resultaat neer te zetten bij het begin van de kwalificatiereeks. Daarbij is de steun van het publiek onmisbaar. Het FC Emmen Stadion biedt plaats aan maximaal 8600 toeschouwers, dus wees er snel bij! Er wordt om 19.30 uur afgetrapt.

Kaartverkoop

Kaarten voor Jong Oranje-Finland zijn nu in de vrije verkoop verkrijgbaar via Ticketbox, webshop KNVB en het FC Emmen Stadion. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 8,00. Een plaats op de hoofdtribune kost € 10,00.
Provincie:
Tag(s):